Sbírka pro Tomáše Koňaříka

Sbírka na rehabilitaci a výlety pro Tomáše Koňaříka

Tomášovi je 15 let trpí nevyléčitelnou neurologickou diagnózou. Beckerovu svalovou dystrofii mu diagnostikovali ve dvou letech. Do pěti let mohl ještě chodit do školky, časem se jeho schopnost chůze zhoršovala a ze školky musel odejít, protože nestačil ostatním dětem. Postupně se jeho stav ztížil natolik, že Tomášova maminka skončila v práci, aby se o něj mohla starat. Rodině tak vypadl zásadní zdroj příjmů.

Tomáš je odkázán na invalidní vozík. I přes nepřízeň osudu se rád směje. Jeho velkou oporou je jeho sestra. Baví ho chodit s rodinou plavat a hraje hry na PS4. Rád by jezdil na výlety, na ty však už v napjatém rodinném rozpočtu nezbývá.

Kvůli ochabování svalů má Tomáš i velkou skoliózu páteře, bohužel vzhledem k přidruženým zdravotním problémům mu nebyla doporučena operace. Tomáš potřebuje různé druhy specializovaných rehabilitací.

Dobročinná sbírka by byla použita na potřebné rehabilitace. Část financí by byla využita i na výlety, které by Tomášovi vykouzlily úsměv a celé rodině zanechaly krásné společné vzpomínky.

Rychlý dar

Chci darovat

Vážíme si toho, že chcete pomáhat po našem boku. Všechny dary adresujeme na zcela konkrétní projekty, o nichž máme 100% povědomí a nulové pochybnosti. Děkujeme, že pomáháte s námi.